Life is too short for bad coffee. Ai transport gratuit la EASYBOX Sameday la comenzi de peste 150 lei. Si GRATUIT in Cluj-Napoca la comenzi de peste 100 lei !

Etiopia Burka

CORTADO
85,00 Lei

Procesare: Naturala; Scor SCA : 86.5 pc

Gust suculent cu note florale si fructate de lamaie si lime, iasomie, caramel
Altitudine 1800 m - 2000 m

Descoperă savoarea unică a cafelei Burka Gudina – direct din inima Etiopiei

Cultivată la altitudini înalte, în regiunea Limu, cafeaua Burka Gudina poartă amprenta terroirului său unic. Deși împărtășește note aromatice cu alte cafele din zonă, condițiile climatice speciale și dedicarea fermierului Ibrahim îi oferă un profil gustativ aparte – o aromă care a început să cucerească iubitorii de cafea de specialitate din Europa, SUA și Japonia.

Calitate garantată prin grijă și respect față de oameni și pământ

Pentru Ibrahim, calitatea nu este o întâmplare. Este rezultatul unei munci susținute și a unei echipe motivate. Investește constant în instruirea fermierilor, organizează ateliere cu profesioniști din industrie și menține un mediu de lucru corect și respectuos. „Plătim oamenii bine și la timp – și asta se simte în gustul cafelei”, spune el.

Certificări internaționale și inovație la fiecare pas

Burka Gudina este o fermă certificată Organic, UTZ, Rainforest Alliance și Café Practice – un angajament clar pentru sustenabilitate și excelență. Ibrahim lucrează acum la instalarea unui sortator digital de culori în Addis Abeba, pentru a rafina procesul de selecție și a duce standardele și mai sus.

Cafea de origine curată, crescută cu grijă pentru viitor

Fermierii din Burka Gudina explorează metode durabile de a crește randamentul fără a afecta mediul. Filosofia lui Ibrahim este simplă și profundă:
„Ceea ce avem este o comoară comună. Avem datoria să o protejăm și să o transmitem generațiilor viitoare. Doar așa, cafeaua noastră poate fi savurată timp de secole.”

Etiopia – locul unde cafeaua s-a născut

Etiopia este patria cafelei Arabica. Aici cresc peste 150 de soiuri – multe dintre ele sălbatice, încă nedescoperite. În zonele montane Sidamo, Yirgacheffe și Limu, cafeaua crește la peste 2.000 de metri altitudine, dezvoltând o complexitate aromatică greu de egalat. Peste 95% din cafeaua etiopiană este produsă de mici fermieri – oameni care tratează cafeaua nu ca pe o marfă, ci ca pe un dar al pământului.

Marime:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: 500ETIBUR Ai nevoie de ajutor? 0734008808
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Procesare: Naturala; Scor SCA : 86.5 pc

Gust suculent cu note florale si fructate de lamaie si lime, iasomie, caramel
Altitudine 1800 m - 2000 m

Descoperă savoarea unică a cafelei Burka Gudina – direct din inima Etiopiei

Cultivată la altitudini înalte, în regiunea Limu, cafeaua Burka Gudina poartă amprenta terroirului său unic. Deși împărtășește note aromatice cu alte cafele din zonă, condițiile climatice speciale și dedicarea fermierului Ibrahim îi oferă un profil gustativ aparte – o aromă care a început să cucerească iubitorii de cafea de specialitate din Europa, SUA și Japonia.

Calitate garantată prin grijă și respect față de oameni și pământ

Pentru Ibrahim, calitatea nu este o întâmplare. Este rezultatul unei munci susținute și a unei echipe motivate. Investește constant în instruirea fermierilor, organizează ateliere cu profesioniști din industrie și menține un mediu de lucru corect și respectuos. „Plătim oamenii bine și la timp – și asta se simte în gustul cafelei”, spune el.

Certificări internaționale și inovație la fiecare pas

Burka Gudina este o fermă certificată Organic, UTZ, Rainforest Alliance și Café Practice – un angajament clar pentru sustenabilitate și excelență. Ibrahim lucrează acum la instalarea unui sortator digital de culori în Addis Abeba, pentru a rafina procesul de selecție și a duce standardele și mai sus.

Cafea de origine curată, crescută cu grijă pentru viitor

Fermierii din Burka Gudina explorează metode durabile de a crește randamentul fără a afecta mediul. Filosofia lui Ibrahim este simplă și profundă:
„Ceea ce avem este o comoară comună. Avem datoria să o protejăm și să o transmitem generațiilor viitoare. Doar așa, cafeaua noastră poate fi savurată timp de secole.”

Etiopia – locul unde cafeaua s-a născut

Etiopia este patria cafelei Arabica. Aici cresc peste 150 de soiuri – multe dintre ele sălbatice, încă nedescoperite. În zonele montane Sidamo, Yirgacheffe și Limu, cafeaua crește la peste 2.000 de metri altitudine, dezvoltând o complexitate aromatică greu de egalat. Peste 95% din cafeaua etiopiană este produsă de mici fermieri – oameni care tratează cafeaua nu ca pe o marfă, ci ca pe un dar al pământului.

Vezi mai mult Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!