Procesare prin spalare, altitudine de cultivare 1650-1800 m.
Oarecum asemănătoare cafelei din Kenya, recenziile de cafea din Tanzania prezintă, de asemenea, o aciditate vibrantă, vinoasă, un gust profund, bogat și puternic. De obicei, cu un corp mediu spre plin, care este intens și cremos, o cafea fină din Tanzania are note gustative de fructe de fructe dulci, aromă fructată și uneori note de cedru.
Aroma unei cafele din Tanzania poate prezenta o notă rustică și uneori o dulceață de pâine maro. Postgustul persistă cu o ușoară sugestie de sălbăticie din Africa de Est.
Producția de cafea Arabica din Tanzania se găsește mai ales în jurul Kilimanjaro în nord și în munții sudici din Mbeya. Aici, cafeaua este cultivată pe platouri înalte, în loc să fie abruptă pante.
Producția de cafea este un meșteșug în regiune. În timpul sezonului de recoltare, cafeaua este aleasă manual, asigurându-se că sunt selectate doar cireșele cu adevărat coapte. Chiar procesul de prelucrare a pastei este manual, deoarece fiecare fermier își folosește propriile mâini mici. mașină de prelucrare a pastei. După fermentare, pergamentul este apoi pus la uscat paturi ridicate pentru aproximativ 15 - 20 de zile.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs